Orthopedische schoenen

Begin 2021 zijn wij begonnen met een spreekuur in samenwerking met Heetkamp Orthopedie uit Wapenveld. Hier kunnen mensen terecht voor orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, aanpassingen aan confectie schoeisel, steunzolen en verbandschoenen.

 

Iedere donderdagmiddag en op de woensdagmiddag in de even weken kunt u op een spreekuur van Heetkamp Orthopedie terecht.
Met deze uitbreiding kunnen wij een totaal concept van voetzorg aanbieden. Nu hebben wij medisch pedicures, podotherapeuten, kinderpodotherapeuten, consulente Therapeutische Elastische Kousen en orthopedisch schoentechnologen onder één dak zitten! U kunt dus altijd met uw vragen of voetklachten bij ons terecht.

Kijk voor meer informatie over op maat gemaakte schoenen, verwijzingen en vergoedingen en wie onze orthopedisch schoentechnologen zijn op www.heetkamporthopedie.nl

 

Voor het maken van een afspraak op dit spreekuur kan gebeld worden met het secretariaat van Heetkamp Orthopedie via het algemene telefoonnummer: 038 – 4470997. Geef daarbij aan dat u uw afspraak op het spreekuur in Hoogeveen wilt maken. Afspraken met de orthopedisch schoentechnoloog kunnen niet online via de website worden gemaakt.