Cocky Regeling

Mijn naam is Cocky Regeling.  Vanaf november 2010 ben ik werkzaam bij het Centrum voor Voettherapie als Pedicure +. Sinds 2015 ben ik Medisch Pedicure. Op de maandagen werk ik op onze hoofdlocatie aan het Bilderdijkplein en op de woensdagen in gebouw de Eikstaete aan de van Limburg Stirumstraat. Tot december 2021 was ik tevens werkzaam als medisch pedicure op de donderdagen in het gezondheidscentrum in Oosterhesselen.

 

In november 2021 ben ik gestart met de opleiding Consulent Therapeutische Elastische Kousen. Om dit vak goed onder de knie te krijgen heb ik mijn werkzaamheden in Oosterhesselen gestopt zodat ik stage kon lopen. Van januari tot juni heb ik 2 dagen per week stage gelopen bij Consulent TEK van de firma ProReva in Zwolle. Hier heb ik veel geleerd en praktijkervaring opgedaan. In juni 2022 heb ik met goed gevolg mijn examen Consulent TEK behaald.

 

Vanaf dit moment kunt u bij het Centrum voor Voettherapie een afspraak maken voor het laten aanmeten van Therapeutische Elastische Kousen.  Tevens kan ik u adviseren in het aan en uit trekken van u kousen eventueel met een aantrek hulpmiddel.

Door de samenwerking tussen de podotherapeut, pedicure, orthopedisch schoenmaker en consulent TEK hopen we dat u nog lang op een gezonde goede manier in beweging blijft.

Graag zie ik u binnenkort.

 

Cocky Regeling,
Medisch pedicure / Consulente TEK
AGB code: 96005514
KRP: 5188 / Provoet: 301399